Ви тут:

Обговорені умови роботи закладів ресторанного господарства та ринків міста в залежності від епідемічної ситуації

10-11-2020
Категорія: 

5 листопада 2020 року, при сприянні  сектору торгівлі та з захисту прав споживачів управління економічного розвитку військово-цивільної адміністрації м. Сєвєродонецька відбулась зустріч суб’єктів господарювання у сфері ресторанного  господарства та адміністрації ринків міста  Сєвєродонецьк із заступником  начальника Держпродспоживслужби в Луганській області – Єсіповим Володимиром  Дмитровичем та заступником начальника Сєвєродонецького відділу поліції – Кравченко Тарасом Васильовичем.

Підприємцям було доведено  про заходи запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2. Обговорені умови роботи закладів ресторанного господарства та ринків міста в залежності від епідемічної ситуації згідно визначеним рівням епідемічної небезпеки (Постанова КМУ № 641 від 22 липня 2020 зі змінами і доповненнями).

Також було нагадано про заборону роботи після 22-ої та до 7-ої години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування без організації дозвілля (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень,кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос».

 





Рейтинг: 
Средняя: 5 (1 оценка)
405
0